Economisește considerabil substanță

Cu ajutorul imaginilor multispectrale reușim să determinăm suprafețele cu probleme din parcele, această informație este apoi procesată de catre drona care erbicideaza, iar aplicarea tratamentelor se va realiza in funcție de imaginile multispectrale cu un maxim de economie și eficiență!

Cartare multispectrala terenuri agricole

Spune “ADIO!” operațiunilor de recuperare și întârzierilor

De cate ori nu ați putut intra la timp cu diferite tratamente sau erbicide din cauza ploilor? Uitați complet de această grijă cu ajutorul tratamentelor pe cale aeriană de precizie pe care vi le oferim! Nu depindem de ploaie, iar tratamentele se pot realiza și pe timpul nopții cu precizie maximă. Așa că, data viitoare cand te găsești în această situație, nu mai întârzia și sună-ne! Putem erbicida până la 400 de hectare pe zi

autopropulsata blocata in noroi

Elimină complet stresul din campanie și îmbrațișează inovația la costuri reduse

De ce să te mai stresezi din cauza vremii sau a operatorilor, când noi putem să vă erbicidăm întreaga suprafață agricolă in termen de o zi sau câteva zile?

Erbicidare cu drona agricola DJI Agras T30

Știai că?

Datorită particulelor fine ale dronei împreună cu turbionarea  caracteristică efectul pesticidelor este mult mai eficient?

Cantitățiile de apă reduse substanțele care migrează prin derivă se reduc considerabil, astfel minimizăm infestarea parcelelor  și a solului?

Atunci când aplicarea erbicidării este întârziată indiferent de performanța produsului acesta nu își va face efectul datorită fenofazei înaintate a buruienilor?

Serviciile noastre sunt mai ieftine decât metodele convenționale!

Câteva zile de întârziere în agricultură pot insemna enorm din punct de vedere al producției, iar noi știm asta! Noi vă ajutăm să economisiți major sau chiar să va salvați cultura în situație de criză.

Mai bine vă luați o vacanță!

Petreceți timp de calitate alaturi de cei dragi în timp ce profesioniștii noștri se ocupă de tratamentele culturilor.

PRECIZIE

0 - 20 mm

Datorita modulelor RTK suprapunerile sunt inexistente.

COMBUSTIBIL

0 l/ha

Nu mai purtați grija combustibilului și păstrați-l pentru campania de arat!

SUBSTANȚA

100%

Economisiți banii pentru substanțe cu ajutorul preciziei maxime pe care o oferim

COMODITATE

100%

Făra unitate de erbicidare, fără cisternă, fără agajați și fără stres

SUNTEM LA UN TELEFON DISTANȚĂ!

Oferim servicii de aplicare a tratamentelor agricole pe orice tip de cultură la costuri reduse și te ajutăm să economisești substanțial

CONTACTEAZA-NE