drona agricola DJI Agras T10 erbicideaza
Drona agricola dji agras t10 aplica fertilizant

DJI Agras T10

DJI Agras T10 aduce o soluție aeriană extrem de compactă, dar puternică, pentru siturile agricole de toate dimensiunile și nevoile.

Pulverizarea pesticidelor
Rezervor de 8 de litrii
Lățime de lucru de 5 metrii
Împrăștierea semintelor, îngrășămintelor, furajelor
6 Hectare pe oră
Cere oferta

DJI Agras T10 aduce o soluție aeriană extrem de compactă, dar puternică, pentru siturile agricole de toate dimensiunile și nevoile. Un rezervor de 8 litri și o lățime de pulverizare de până la 5 metri permit aeronavei să acopere până la 6 hectare / oră. Structura sa de rabatare pliabilă este robustă și fiabilă, permițând plierea și desfacerea eficientă, transportul convenabil și tranzițiile ușoare.

Un corp compozit din fibră de carbon menține Agras T10 atât ușor, cât și puternic. De asemenea, se poate rabata cu 70% pentru un transport mai convenabil. Bateria și rezervorul pot fi atașate și detașate rapid pentru a face reumplerea mai eficientă.

Ușor de folosit

Drona decoleaza printr-o apasare de buton. Planificarea autonoma ofera o acoperire extinsă a pulverizarii și funcționare fără efort. Aceasta vine un modul RTK cu poziționare și precizie centimetrica. Noua aplicație DJI Agriculture permite o experiență mai intuitivă a sistemului și o operare mai ușoară.

PRECIZIE

ELIMINAȚI UNGHIURILE INACCESIBILE. Sistemul sferic de detectare recunoaste obstacolele și imprejurimile în toate condițiile meteorologice și circumstantele de vizualizare, indiferent de praf sau lumina. Evitarea automată a obstacolelor și funcțiile de zbor adaptive confera un plus de siguranta în timpul functionarii.

Echipata cu doua camere FPV (fata-spate), drona Agras T10 oferă previzualizări clare fata-spate si permite verificarea stării zborului fără a fi nevoie de a întoarce drona în mijlocul zborului. Reflectorul luminos dublează capacitățile de viziune nocturna ale aeronavei, creand mai multe posibilități de operare pe timp de noapte.