DJI Phantom 4 Multispectral

Adunați date precise la nivel de plantă folosind P4 Multispectral

Cartarea terenurilor agricole
Topografie
40 Hectare pe zbor
localizarea bolilor
Cere oferta

Sănătatea plantelor

PHANTOM 4 Multispectral consolideaza procesul de colectare a datelor, care ofera o perspectiva asupra sanatatii culturilor si gestionarii vegetatiei. Aceasta platforma a fost creata cu aceleasi standarde de performanta pentru care este cunoscut brandul DJI, inclusiv autonomia de zbor de 27 de minute si o distanta de transmisie de pana la 7 km cu sistemul OcuSync.

Colectarea imagisticii pentru agricultura este acum mai simpla si mai eficienta ca niciodata, cu un sistem de imagistica stabilizat, incorporat care colecteaza seturi complete de date imediat. Accesati informatiile colectate de o camera RGB si alte 5 camere multispectrale – Blue, Green, Red, Red Edge and Near Infrared – toate la 2MP cu obturator global, pe un gimbal stabilizat pe 3 axe.

Pentru profesioniști

Imaginile aeriene nu sunt suficiente pentru profesionistii din agricultura care doresc sa afle cat mai multe informatii despre culturile lor. Comutati intre o analiza preliminara NDVI (Normalized Difference Vegetation Index) si fluxul RGB live pentru a vizualiza imediat locuri care necesita atentie, astfel incat deciziile pentru tratarea acestor probleme de sanatate ale culturilor sa fie luata cat mai rapid si eficient.