Alin Luculeasa

200 - 400 Hectare

Vîtã Cristian

200 - 400 Hectare

Sunt nou in aceasta grupare, am achizitionat de curand drona. Ce va pot spune in  aceasta perioada scurta de interactiune cu echipa Riagro, am doar cuvinte de  apreciere si recunostinta maxima in ceea ce priveste atentia cu care trateaza  clienti ! Multumesc !

Andrei Arosculesei

400 - 600 Hectare

Echipa  Riagro - o echipa profesionistă si tânăra, alaturi de noi - fermierii si  posesorii de drone DJI. Dronele DJI au fost si vor ramane cele mai  performante si usor de inteles drone ( din punctul meu de vedere, care am mai  testat unele firme de drone agricole). Echipa Riagro - rămâneți aceeasi  echipa unita si bine pregatită pe care am cunoscut- o eu , chiar inainte de a  face achizitia T30 - ului. Succes !

Barb Alin

Peste 1000 Hectare

După doi ani, campanii pline,  dronele DJI s-au ridicat la nivelul așteptărilor, o tehnologie care  reprezintă viitorul. Pe lângă modul foarte simplu de operare, mentenanța cu  costuri reduse, am observat rezultate mai eficiente decât în metoda  convențională. Recomand dronele agricole DJI, recomand echipa RIAGRO pentru  profesionalism, promptitudine. Dar mai ales pentru familia de drone DJI pe  care au crescut-o în România!