Ai întrebări? Îți răspundem 24/7

Pentru prestări servicii, achiziții drone agricole, suport tehnic, service sau orice altă informație, nu ezitați să ne contactați!

Consilier achiziții.

Mădălina Șerban

Consilier achiziții.

Paul Runcan

Administrativ.

Alexandra Poparad

Tehnic.

Lucian Stoian

Dezvoltare.

Raul Gușeilă

Unde ne găsești?

Vino la sediul nostru să îți prezentăm dronele sau să bei o cafea!

Făgăraș, Brașov

Strada Nicolae Bălcescu Nr. 18

În această imagine, sediul nostru este prezentat, iar cele mai noi și avansate drone agricole DJI Agras T30 și T10 sunt expuse în toată splendoarea lor. Aceste drone sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație, capabile să efectueze o varietate de sarcini, de la erbicidare și tratamente agricole la scanarea terenurilor și crearea de hărți detaliate. Având aceste drone expuse în sediul nostru, oferim clienților noștri ocazia de a vedea și de a testa aceste dispozitive, precum și de a primi consultanță de la experții noștri în domeniul agricol.

Vezi de ce clienții noștri ne recomandă!

Le mulțumim tuturor fermierilor care au apelat la noi și au adăugat un review care să descrie experiența lor cu serviciile oferite de noi!

"La momentul la care am decis să aplicăm tratamente la culturile agricole cu drona, am făcut mai multe cercetări în piață și astfel am ajuns să colaborăm cu echipa Riagro. Am ales această firmă deoarece oferă sprijin pentru tot ceea ce înseamnă achiziția de drone, accesorii, piese de schimb și service, dar mai ales pentru faptul că oferă instruire pentru modul de utilizare al dronelor agricole, cele de cartografiere sau spectrale. De-a lungul colaborării cu ei au răspuns prompt ori de câte ori am avut nevoie de sprijin, ne-au împărtășit din experiența lor, au venit și au aplicat tratamente cu dronele lor când a fost necesar. Echipa Riagro, vă mulțumim!"

Marius Popa
Coop. Agricolă Bioprod Colibași, Giurgiu
5.0

" Am deosebita plăcere cunoscând echipa Riagro, mi-a demonstrat că pot face agricultură la nivel maxim datorită acestui mic utilaj ce reduce costurile enorm. "

Drona DJI Agras T30 aplică tratamente pe o cultură de porumb
Popinciuc Franco
Agricultor Jud. Botoșani
4.9

        Când am luat decizia de a investi într-o dronă agricolă, am urmărit și partea de post-vânzare. Toate celelalte firme/magazine livrau marfa și la revedere, pace bună! Cu Drone Agricole Riagro situația este complet alta. Pe lângă faptul că au livrat ei drona, au făcut instructajul inițial, de aproape o zi, a fost complet cât să înțelegi și să poți porni, cei de la Riagro oferă consultanță 24 de ore din 24. E crucial să fi pe teren, să apară o nelămurire sau o problemă și să ai pe cine suna imediat, să și răspundă, să îți dea soluția pe loc astfel încât să nu pierzi timpul. Recomand 100%.

Vezi Review-ul complet

Creț Raluca
Agricultor Jud. Mureș
4.9
VEZI TOATE TESTIMONIALELE

Ești gata să faci o schimbare în fermă?

Pentru achiziții, prestări servicii sau orice altceva, nu uita că suntem disponibili la orice oră!